Välkomna till Fjordliv

Vilken njutning att få leva livet vid en fjord. Att få se havet från arbetsfönstret varje dag och höra havets brus över stadens ljud dagen efter en storm.

Mitt syfte med Fjordliv är att vi skall kunna diskutera havet här; dess ekologi och dess tillstånd samt små noteringar kring både alger och politik. Jag hoppas att ni alla som läser detta kan bidra med era tankar och texter. Själv har jag nog en för stor förhoppning kring min egen arbetsinsats – som vanligt.

Men nu är den igång, för andra gången.

Välkomna!

Detta inlägg publicerades i Allmänt, Okategoriserade av Fredrik. Bokmärk permalänken.

Om Fredrik

Marinbiolog med specialitet plankton och utveckling av vattenrenare. Det ni! En smal nisch som passar mig ypperligt. Disputerade på institutionen för marin ekologi/marin botanik vid Göteborgs Universitet med en avhandling handlandes om planktonekologi och en ny art av parasit i dinoflagellaten Dinophysis. Startade 2003 det marina kunskapsföretaget N-research som idag består av tre marinbiologer. Våra uppdrag omfattar tester av vattenrenare, tex oljeseparatorer samt barlastvattenrenare, tester av båtbottenfärg och miljöutredningar.

Lämna ett svar